Microcement Skåne AB

Våra 33 baskulörer


Kulörer ska helst upplevas på verklig provbit eller i vårt showroom då nyanser skiljer sig från skärm och verklighet.Med kvalitetspigmenten för microcement erhålls ett oändligt antal anpassade färgtoner som kan ge fritt spelrum åt fantasin, för att göra personliga och eleganta unika ytor. Vårt breda utbud av färger anpassar sig till alla dekorativa stilar, från de lättaste neutrala och klassiska till de mest elektriska och slående. Dess höga motståndskraft och hållbarhet gör att den kan användas utomhus, utan att tappa färg under åren. På luxuryciment har vi skapat och justerat 32 färger, som med vårt kolorimetrisystem beräknar mängden pigmentering som krävs för var och en beroende på vilken typ av microcement som ska appliceras. "offWhite"-färgen kräver ingen pigmentering, eftersom det är microcementets naturliga färg.   

Metallic Collection


Deluxe Metallic Collection är dekorativa färger för att uppnå glasyrer med metalliska reflektioner på en microcementyta. Finns i Guld, Koppar, Röd, Silver, Lila, Grön, Grå och Blå

Deluxe Microoxide Collection


Microoxid Collection är sortimentet av färg med fina partiklar av naturlig metall, som en gång applicerats kan eller kanske inte oxiderar för att uppnå olika ytbehandlingar. Finns i stål, kraftigt stål, koppar, brons och mässing. Denna samling låter dig skapa en realistisk finish av oxiderad naturmaterial, endast med ett tunt lager av material.

Deluxe Purpurina Collection


Deluxe Purpurina Collection är vattenbaserande pastor för applicering av glasyrer med glittereffekttioner i metalliska färger i olika finish, designade för att appliceras på en microcementyta. finns i Guld, rött & silver.